19 Ocak 2024 Cuma

University Canada West

MBA ve işletme odaklı bir eğitim kurumu olan Canada West Üniversitesi (UCW) çalışma dünyasında etkili lider olmak isteyen öğrenci adaylarına hem yüksek lisans hem de lisans programları sunmaktadır. 

Vancouver şehrinin tam da kalbinde yer alan üniversite 2014 yılından beri dünyanın bir çok yerinden gelebn yabancı öğrencilerin tercihi olmaktadır.

Okulda sınıf içi işletme yüksek lisans programı, ticaret lisans programı, işletme iletişimi lisans programı, sanat önlisans programları verilirken çevirim içi olarak işletme yüksek lisans ve ticaret lisans programları verilmektedir.

Bünyesindeki dil kurslarıyla beraber dil sıkıntısı yaşayanlara çözümler sunan University Canada West sahip olduğu MBA ve lisans programlarında  öğrencilerini iş etiği, eleştirel düşünme ve ikna sanatı konularında yetkin bireyler olarak yetiştirmeyi hedefler.

Üniversitenin merkez kampüsü Vancouver şehrinde tarihi Londra binasındadır. West Pender kampüsü dünyanın en büyük şirketlerinin merkezlerin bulunduğu bölgededir. Skytrain istasyonu, Seabus terminali ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde olmanın yanı sıra mağazalara, restoranlara ve alışveriş merkezine de yakın konumdadır.

2020 yılının Ekim ayında 3,400’e kadar öğrenciyi ağırlayabilen yeni bir ikinci kampüs olan Vancouver House açılmıştır. UCW kampüsü şehir merkezine çok yakın sayılabilecek (yürüyerek 25-30 dakika), toplu ulaşım vasıtalarının ana güzergahında bulunan merkezi bir yerde bulunmaktadır. West End ve Yaletown arasında Sunset plajına ve Vancouver’ın sahil yoluna yakındır.  

University Canada West öğrencilerine kampüs hayatı ve Vancouver’da yaşam hakkında birçok fırsat sunar. Öğrenciler kampüste birçok kulübe katılabilir ve yeni arkadaşlar edinebilirler. Ayrıca Vancouver’da birçok aktivite ve etkinlik vardır. Örneğin Stanley Park, Granville Island ve Capilano Köprüsü gib turistik yerler öğrencilerin boş zamanlarını geçirmek için harıka yerlerdir. Vancouver’da ayrıca Kanada’nın iyi restoranları da vardır ve öğrenciler burada birçok farklı kültürden yemekler deneyimleyebilirler.

Her iki kampüste birbirine çok yakındır. Üniversitenin yer aldığı bölge Vancouver’ın ticaret alanı olarak bilinir ve birçok dünyaca ünlü şirketi de bünyesinde barındırır.

Bu bölge Kanada’nın diğer bölgelerin aksine ılıman iklimi ile de meşhurdur. Ortalama sıcaklık, Temmuz ayında ortalama 22°C ve Ocak ayında ortalama 3°C’dir.

Kanada’da okumayı düşünüyorsanız ücretsiz değerlendirmemiz için bize başvurabilirsiniz. Ayrıca bu üniversite hakkında daha fazla bilgi için bize yazabilirsiniz.  

info@academy-canada.com.tr adresine mesajlarınızı bekliyoruz.

Ya da sitemizi https://www.academy-canada.com.tr/ ziyaret ederek “Ücretsiz Değerlendirme” formunu doldurabilirsiniz.

Murat Kandemir, 19 Ocak 2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder