26 Nisan 2019 Cuma

Kanada’nın 10 Start-up Teknoloji Firması Personel Alımına Başladı


Kanada’nın gittikçe büyüyen teknoloji start-up çevresinde çalışmak ister misiniz?

Toronto merkezli MaRS inovasyon merkezi işe alıma başlayan Kanada start-up firmalarının listesini yayınladı.

Bu firmaların dokuzu Toronto’da birisi Montreal’de faaliyetlerini sürdürüyor. Şimdi bu firmaları ve işe alım detaylarını açıklamaya çalışalım.

DROP
Toronto’da faaliyette olan bu finansal teknoloji firması frontend mühendis, veri altyapısı mühendisi, Dev-Ops mühendisi, iş operasyonları ve strateji yetkilisi, kurum müdürü, müşteri destek yöneticisi, email pazarlama müdürü, büyüme pazarlama müdürü, VP büyüme pazarlama gibi mesleklerde aktif eleman arayışı içinde.

Firmanın internet adresi: https://www.earnwithdrop.com/pages/careers

MYANT
Yine Toronto’da faaliyette olan bu firma da tekstil teknolojisi ve sağlık başta olmak üzere diğer sektörlere teknolojik altyapı hizmetleri sunuyor.

Firma halihazırda biomedikal sinyal işleme mühendisi, yazılım mühendisliği yöneticisi, firmware mühendisi, flat knitting programcısı, endüstriyel tasarımcı, ürün geliştiricisi, uzman elektrik mühendisi, UX ve UI tasarımcısı arıyor.

Daha fazla detay için sitelerini ziyaret edebilirsiniz. https://myant.ca/careers/

WYSDOM.AI
Toronto’daki diğer bir firma olarak özellikle satın alma ve diğer işlemler ile ilgili teknolojik çözümler sunuyor.

Firma şu anda AI veri analisti, satış direktörü, orta java geliştiricisi, uzman java geliştiricisi, dijital proje müdürü, front end ve mobile geliştiricisi başta olmak üzere çeşitli personel alımları yapıyorlar.

İnternet adresleri https://wysdom.ai/careers/

TULIP
Bu firma hem Toronto hem de Kitchener şehirlerinde faaliyet gösteriyor.

Özellikle perakende sektörü çalışanlarına özel mobil uygulamalar konusunda tecrübeliler.

Aradıkları elemanlar arasında proje müdürü, ürün müdürü, uzman API teknik yazarı, uzman developer-PHP/MySQL, yazılım-PHP/MySQL, teknik personel olmak üzere çeşitli pozisyonlarda eleman arıyorlar.

Buradan takip edebilirsiniz: https://tulip.com/about/careers/ 

THINK RESEARCH
Toronto’daki bu firmada özellikle sağlık sektörüne hizmet veriyor.

Firmada açık olan iş pozisyonları iş geliştirme elemanları, iş geliştirme temsilcileri, klinik eğitim uzmanı, klinik kalite uzmanı ve DevOps mühendisi.

Firmaya https://www.thinkresearch.com/ca/company/careers/ sitesinden ulaşılabilir.

FLINKS
Montreal’de hizmetlerine devam eden firma müşterilerine özellikle finansal hizmetler sunuyor.

Firma şu anda veri scientist, finansal kontrolör, uzman C# servis uzmanı, C# uzmanı, acceleration stratejist ve işe alım uzmanı arıyor.

Firmanın sitesi https://flinks.io/about/

IDEAL
Bu firma da Toronto’da faaliyetlerine devam ediyor ve özellikle IK yazılımları konusunda uzmanlaşmış.

Firmanın aradığı meslekler ise makine öğrenim mühendisi, yazılım mühendisi, işletme hesabı yöneticisi ve müşteri başarı müdürleri.

Firmanın sitesi https://ideal.com/careers/

NULOGY
Ürünlerin pazarlanması altyapısında uzman olan bu firma da Toronto’da faaliyet gösteriyor.

Aradığı meslekler ise müşteri başarı müdürü, yazılım geliştiricisi, yazılım geliştirici lideri, ürün tasarımcısı, uzman ürün müdürü ve eğitim uzmanı.


FIIX
Bakım ve varlık yönetiminde bulut tabanlı bir CNNS yazılım markası ile hizmet veren firma olarak Toronto’da faliyette bulunuyor.

Hesap yöneticisi, uzman hesap direktörü, CMMS uygulama danışmanı, bilgi mühendisi, IT altyapı operasyonlar mühendisi, java yazılım geliştiricisi, DevOps müdürü personel arayışındalar.

Kendilerine ulaşacağını sitenin adresi https://fiixsoftware.com/careers/

KOHO
Toronto’daki son firmamız olan ve finansal hizmetler sunan KOHO insanların yaptığı harcamalarla ilgili detaylı bilgi veren entegre bir uygulamadır.

Firma şu an VP finans, backend developer, frontend developer, IT analist, uzman ürün geliştiricisi, uzman yazılım mühendisi, VP growth tecrübesine sahip elemanlar arıyor.


Murat Kandemir, 26 Nisan 2019

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder