5 Mart 2024 Salı

Niagara Koleji

Niagara Koleji uygulamalı bir sanat ve teknoloji okuludur. Okulda 130’dan fazla diploma, sertifika ve lisans programı sunulmaktadır. 

Okul Kanada’nın turizm başkenti Niagara Şelaleleri bölgesinde yer alıyor. Bölgede 100 kilometreden fazla yürüyüş yolu, doğal patika bulunmakla birlikte okul Amerika Birleşik Devletleri sınırına birkaç dakika mesafede.

Niagara bölgesi dünyanın tanınmış turizm destinasyonlarından birisidir. Niagara Koleji, Welland ve Niagara-on-the-lake ve Toronto’daki partner kampüslerinde 130’dan fazla yenilikçi program sunmaktadır.

1967 senesinde kurulan Niagara Koleji Kanada’nın en hızlı büyüyen eğitim kurumlarından birisi olmuştur. 110 farklı ülkeden 4000’den fazlası uluslararası olmak üzere her yıl 13,000’in üzerinde öğrenci Niagara Koleji’nde eğitim görmektedir. Meslek yüksek okulu olarak öğrenciler eğitimleri sırasında co-op, staj, alan yerleşim gibi imkanlar ile çalışma fırsatı bulurken mezunlarının mezuniyet sonrası altı ayı içinde iş bulma oranı oldukça yüksektir. Niagara Koleji’ne kayıt olmak isteyen ve İngilizcesi yetersiz olan öğrencilere okulda dil eğitimi alabilmektedir.

Kolej yiyecek, şarap bilimleri, ileri teknoloji, medya, İngilizce, uygulamları sağlık ve toplum güvenliği, gıda, şarap, bira, bahçecilik ve estetik gibi alanlarda eğitim programları sunmaktadır.

Kolejin iki kampüsü Kanada-ABD sınırına sadece 30 dakikalık sürüş mesafesindedir ve sıcak ve destekleyici bir kültür sunmaktadır.

Kampüslerde uygulamalı öğrenme fırsatları sunan benzersiz yaşam laboratuvaraları ve birinci sınıf tesisler bulunmakla birlikte uygulamalı sınıflar ve samini ortamda ders almanızı sağlayacak küçük sınıf mevcutları sağlanır.

Kolejin amaçlarından birisi de bulunduğu şehrin, eyaletin ve daha geniş anlamda küresel ekonominin aradığı nitelikli mezunları yetiştirecek programlar tasarlamaktır.

Okulda sertifika, ön lisans, diploma, lisans ve lisans üstü eğitim programları verilmektedir. Bunun yanında öğrencilere yiyecek, şarap ve bira eğitimi ve üretimi sağlayan bir kurumdur. Mutfak sanatları, şarap ve bira bilimleri, gıda teknolojisi ve araştırmaya odaklanmıştır.

Okulun kampüslerinde işletme, uluslararası işletme, satış ve pazarlama, işletme analitiği, muhasebe, halkla ilişkiler, tedarik zinciri ve operasyonlar, radio ve televizyon yayıncılığı, hemşirelik, okul öncesi eğitim, acil sağlık hizmetleri, oyunculuk, oyun programlama, oyun geliştirme, sosyal medya yönetimi, sosyal hizmetler, mutfak sanatları, pastaclık, içecek yönetimi, bilgisayar programcılığı, bilgisayar mühendisliği teknisyenliği, elektrik mühendisliği teknisyenliği, çevre yönetimi, inşaat mühendisliği teknisyenliği, turizm, endüstriyel elektrikçilik, ezcacı teknisyenliği, dental asistanlığı, spor yönetimi, fotoğrafçılık, damıtma, oto tamir teknisyeni, marangozluk, hint keneviri üretimi, gardiyanlık, toplum zihin sağlığı, seraclık, berberlik, bahçecilik, kaynakçılık alanlarda meslek diploma programları bulunuyor.

Okulun Welland Kampüsü 100 Niagara College Boulevaard, Welland, Ontario L3C 7L3 adresinde bulunuyor.

Okulun Niagara-on-the-lake kampüsü 135 Taylor Road, Niagara-on-the-lake, Ontario L0S 1J0 adresinde bulunuyor.

Okulun Toronto School of Magament okulu ile birlikte işlettiği Toronto kampüsü 22 College Street, Toronto ON adresinde bulunuyor.  

Kolejde üç büyük öğrenim işletmesi bulunmaktadır. Benchmark restoranı, Niagara College Teaching Winery ve Kanada’nın ilk eğitim bira fabrikası olan Niagara College Teaching Brewery. Ayrıca 40 dönümlük eğitim üzüm bağları, seralar, bahçeler ve ekolojik girişimlerle dolu bir kampüs de bulunmaktadır.  

Niagara Koleji programları hakkında daha fazla bilgi istiyorsanız bizimle iletişme geçebilirsiniz. Aşağıdaki linki tıklayarak email adresinizi bırakın size dönelim.  

https://t.ly/ZVVhr

Kanada’ya göç etmeyi ya da Kanada’da okumayı düşünüyorsanız ücretsiz değerlendirmemiz için bize başvurabilirsiniz.

info@academy-canada.com.tr adresine mesajlarınızı bekliyoruz.

Ya da sitemizi https://www.academy-canada.com.tr/ ziyaret ederek “Ücretsiz Değerlendirme” formunu doldurabilirsiniz.

Murat Kandemir, 5 Mart 2024

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder