31 Aralık 2020 Perşembe

Manitoba 188 Kalifiye Göçmen Alımı Yaptı

2020 yılının son göçmen seçmeleri yapılıyor. Ayrcıa Koronavirüs Kanada eyaletlerinin göçmen kabul etmelerini de engellemiyor. 

Kanada’nın Manitoba eyaleti en son 30 Aralık’ta yaptığı elemelerde 188 adayı eyalete göçmen olarak kabul etti.

Son çekilişte kabul edilen adaylar Manitoba eyalet aday programının (MPNP) Manitoba kalifiye işgören, uluslararası kalifiye işgören ve uluslararası eğitim alt kategorilerinden seçildi.

Manitoba kalifiye işgören kategorisinden 157, uluslararası kalifiye işgören kategorisinden 13 ve uluslararası eğitim kategorisinden ise 18 kişi göçmen olarak kabul edildi.

MPNP kapsamında kabul edilen adaylara Manitoba göçmenlik başvurularını tamamlamaları için Kabul Davetiyesi (LAA) gönderildi.

Federal ekspres giriş aday havuzunda kayıtlı olan kişiler herhangi bir eyaletten göçmen adayı olarak gösterildiğinde ek 600 puan kazanmaktadırlar. Bu ek puan onların federal göçmen çekilişlerinde hemen kabul edilmelerine olanak tanıyor.

Manitoba kalifiye işgören kategorisi özellikle eyalette çalışan işçilere ya da okuyan öğrencilere daimi göçmen olma şansı veriyor.

Mantioba tarafından bu kategorilerden seçilmek isteyen adayların MPNP’ye ayrıca kayıt olmaları gerekiyor.

Kanada’ya göçmenlik düşünüyorsanız ücretsiz değerlendirmemiz için bize başvurabilirsiniz.

Lütfen CV’nizi, varsa İngilizce ve/veya Fransızca sınav sonucunuzu murat_kandemir@outlook.com adresine gönderin. Size dönüş yapalım.  

Murat Kandemir, 31 Aralık 2020

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder